Kolik stojí vydání e-knihy?

Máte štěstí, že cena za vydání elektronické knihy je až 10krát nižší než tištěné. Vydání elektronické knihy vyjde na nižší tisíce. Záleží na rozsahu a objemu objednaných služeb.

Cena vydání tištěné knihy se pohybuje většinou od 50 000 Kč (záleží na mnoha faktorech) . Naopak cena vydání elektronické knihy je často nižší než 10 000 Kč.

Vydáním e-knihy ušetříte

Cena za vydání e-knihy začíná na 4 500 Kč. Většinou se jedná o částku mezi 4 500 – 10 000 Kč. Ušetříte až 45 000 Kč.

Pro bližší informace pište na e-mail: nakladatelstvi@eknihyhned.cz

5 důvodů proč využít vydání u nás:

  1. Specialisté na elektronické knihy.
  2. Průkopníci elektronického čtení v ČR.
  3. Máme knihkupectví Databook.cz, který patří k zavedeným knihkupectvím s elektronickými knihami v ČR.
  4. Nejlepší provize pro autory
  5. Od roku 2011 jsme vytvořili více jak 150 e-knih86 autorů

Doporučení z první ruky

Pana Lukáše Vika a jeho firmu Databook jsem si vybrala po dlouhém hledání toho nejlepšího, co může trh nabídnout. Jsem člověk, který se nespokojuje s průměrností a s tím, aby věci byly udělány jen tak, že jsou udělány. Upřednostňuji preciznost a perfektnost. Právě z tohoto důvodu jsem si pro vydání své knihy zvolila firmu Databook. Zaujaly mne jejich profesionální webové stránky, přehlednost nabídky, cena. Dalším příjemným překvapením pak byla vstřícnost a ochota, výborná komunikace a rychlost vyřízení zakázky. Od prvního e-mailového kontaktu (v podstatě mého prvotního zběžného dotazu) až po vystavení knihy v e-shopu, uběhlo pouhých deset dní! Dále oceňuji propagační činnost při prodeji mé knihy a celkovou perfektní spolupráci. Jsem s odvedenou prací maximálně spokojena a s klidným svědomím doporučuji tohoto vydavatele dalším zájemcům.

Salma Blanco ~ autorka romantických příběhů

Při hledání nakladatele pro svou elektronickou knihu jsem vlastně náhodou zvolil Mgr. Lukáše Vika. Byla to šťastná volba, knížka vyšla bez problémů, přestože jsem jednotlivé články posílal postupně a nikoliv najednou, jak je zvykem. Jsem spokojený i s cenou za vydání knížky. Panu Vikovi patří mé díky a slib, že vydání příští e-knížky, kterou píši, svěřím opět jemu.

Ing. Jan Žák

Ráda bych poděkovala Mgr. Lukáši Vikovi za perfektní spolupráci při tvorbě a prodeji mé e-knihy. Pracuje rychle, spolehlivě, jednání s ním je přínosné a kreativní. Děkuji a doporučuji 🙂

Markéta Tkadlecovástudentka VŠ

S panem Vikem již spolupracuji téměř dva roky a za tuto dobu mi vydává už čtvrtý román. S jeho prací jsem maximálně spokojen, zejména v návrzích grafické úpravy obálek, které na první pohled prezentují autora. Kvalita jeho odvedené práce včetně dohodnutých termínů je na vysoké úrovni a já věřím, že naše spolupráce bude fungovat na stejně vysoké úrovni při vydávání mých dalších románů. Nově začínajícím autorům jej mohu s klidným svědomím doporučit.

Karel Václav Kupka spisovatel

Lukáš Vik mi vydal elektronickou knihu Strašilka z Přízračného ostrova. Také dělal sazbu a grafický návrh obálky. Výsledek se mi moc líbil, perfektní práce! Mám v plánu se Lukášovi v budoucnu opět ozvat s novou knihou. Děkuji a těším se na další spolupráci

Libor Kvapil spisovatel

S přístupem Databook.cz, v mém případě s provozovatelem portálu Mgr. Lukášem Vikem, jsem byl velice spokojen. Pan Vik mi neustále trpělivě a k věci odpovídal na spoustu mých dotazů. Hlavně reagoval skoro okamžitě – ne tak obvyklý fenomén při komunikaci na dálku, alespoň dle mého pozorování. Tím, že jsem vydával knihu poprvé, byl pro mě tento přístup velice hodnotný a pomohl mně zorientovat se. Oceňuji a vážím si toho, když lidé rádi a rychle komunikují. I samotné zpracování a vydání e-knihy bylo velmi rychlé. Určitě doporučuji.

Ermias Tulu autor knihy Punk fiction aneb No future

Proces tvorby e-knihy

Proces tvorby e-knihy

Máté dotaz nebo chcete vydat e-knihu? Kontaktujte nás…

Pro bližší informace pište na e-mail: nakladatelstvi@eknihyhned.cz